• page_banner1

tala fou

Na lele le matou 'au i Hong Kong ia Mati 12,2019, Ma amata i le 3 dayʻAPLF faʻaaliga. O se paʻu, Faʻaaliga Mea ma Faʻaaoga Faʻaaliga, O le a faia i le Hong Kong Convention & Exhibition Center form Mati 13 i le 15. O loʻo vaeluaina le hall i totonu o fogafalelua, o le fola fola e mo ituaiga mea masani, e pei o paʻu mamoe, paʻu mamoe, tamaʻi mamoe. O le fogafale lona lua e mo Faʻaoga Mea Faʻaoga. O lo matou kamupani o loʻo i totonu o lenei faʻaaliga. seleina totini lima o tamaʻi mamoe, seevae pepe, pulou mamoe, kapeta kapeti, Tibet mamoe sikafu fulufulu ma aluga.

newspic4

I nei faʻaaliga, na matou feiloaʻi ai ma le au masani masani, sa matou galulue faʻatasi i le tele o tausaga. Iapani, South korea, Australia, USA, Canada ma isi atunuʻu. Na latou faʻaalia le fiafia tele i a matou oloa paʻu mamoe.

Ae maise lava, O matou totinilima pulupulu lima, pulou mananaia o tamaʻi mamoe, tamaʻi paʻu mamoe malulu ma anagata i seevae. I taimi avanoa, Na matou asia le paʻu o mea e faʻaalia i totonu o le fola laupapa. faʻatau se ata o ni paʻu mamoe e maualuga le vasega. O lea la, e lelei le saili o mea e fai i paʻu ma mea e masani ona fai.

Talu mai le faʻavaeina o le kamupani i le 2002, O la matou 'au e tuliloaina pea le sili atu le lelei o totini lima o le paʻu ma totigilima paʻu mamoe. Matou felelei i Hong Kong, lele i Amerika, lele i Italia. Na matou faia uma nei mo le aʻoaʻoina o le fou faʻavaomalo faiga tisaini manatu, uʻuina le sili ona tipi-pito faiga masani.Offcuse, faʻapea foi mo le malamalama lelei i manaʻoga o tagata faʻatau ma le faifai pea suiga.in order design and make Suitable mamoe paʻu totini lima. We only make the sheepskin gloves can satisty tagata faʻatau. O le maualuga o lou tu, o le mamao foi lena o le a e vaʻaia. Ma, soʻo se fesoasoani, Faʻamolemole aua le faʻatuai e taʻu mai ia te aʻu. O le a matou faia le mea sili e fesoasoani ai. O matou o se tagata poto faapitoa suppier mo totigilima paʻu mamoe.


Taimi Post: Aukuso-31-2020